Wat doen wij?

 

Bij de VERKOOP van uw eigendom spelen een aantal factoren een belangrijke rol.

Eén daarvan is een correcte prijs.  Daarom starten wij steeds met een eerlijke en realistische waardebepaling, waarna wij samen met u een correcte vraagprijs gaan vaststellen.  

Vervolgens gaan we een volledig verkoopdossier samenstellen.  Er zijn immers niet alleen de verplichte documenten, het feit dat de kandidaat-koper zo uitgebreid mogelijk geïnformeerd wordt over het eigendom zal hem vertrouwen schenken, wat toch een zeer belangrijke factor is bij het aankopen van een woning.  

Verder hechten wij veel belang aan foto's, deze zijn immers vaak de eerste kennismaking van de kandidaat-kopers met uw eigendom en gaan meespelen bij de beslissing of iemand al dan niet uw woning wenst te bezoeken.  

Wij gaan zorgen voor voldoende publiciteit om zoveel mogelijk potentiële kopers te kunnen bereiken.  

Bij bezoeken ter plaatse begeleiden en adviseren wij de kandidaat-kopers en zorgen we ervoor dat ze een positieve indruk aan hun bezoek overhouden, zij moeten zich immers “thuis voelen” in wat misschien wel hun toekomstige woonst wordt.  

U als eigenaar wordt op regelmatige basis op de hoogte gehouden van de resultaten van de bezoeken en van de evolutie in het dossier.  

Als er geïnteresseerde kopers zijn, gaan wij de biedingen en onderhandelingen in goede banen leiden, zodat u als eigenaar de beste prijs krijgt voor uw eigendom en gaan we ervoor zorgen dat zowel verkoper als koper een goed gevoel overhouden aan de transactie.  

Wij maken dan, in samenspraak met uw notaris, de verkoopovereenkomst op en zorgen er tenslotte voor dat we aanwezig zijn bij de akte.  

Op deze manier zal 1 contactpersoon u begeleiden van begin tot einde in het verkoopproces.  Dit uiteraard op een correcte, professionele maar toch persoonlijke manier!

 

Bij de VERHUUR van uw eigendom volgen we deels de hierboven beschreven weg.  Ook hier zijn een correcte huurprijs, een mooie presentatie van het pand en een dossier met de nodige verplichte documenten zeer belangrijk.  

Wij gaan met de potentiële huurders ter plaatse en doen een grondige screening van de kandidaten.  

Vervolgens maken wij de huurovereenkomst op en zorgen we ervoor dat de huurwaarborg, brandverzekering en plaatsbeschrijving worden geregeld.  

Tenslotte gaan wij voor u de huurovereenkomst registreren zodat uw huurdossier juridisch volledig in orde is.

 

Hebt u voor, tijdens of na onze samenwerking vragen, dan kan u steeds bij ons terecht voor professioneel advies waarbij het persoonlijk contact voor ons altijd een belangrijke rol zal spelen!