Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te Las Terrazas de la Torre (Spanje)

€ 82.900

Foto 1 van 7
Algemeen
Prijs
:
€ 82.900
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Las Terrazas de la Torre (Spanje)
Woongedeelte
:
68 m²
Omschrijving
Nieuwbouwappartementen in Las Terrazas de la Torre, Murcia met een pracht van een uitzicht op de golfbaan en/of de bergen. De woningen bestaan uit een ruime leefruimte/eetkamer met ramen die uitgeven op het terras (gelijkvloers appartement met tuin), een open keuken (inclusief toestellen), twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten en een familie badkamer. Verlichting (binnen/buiten) + geïntegreerd airconditioning (warm/koud) is ook inbegrepen in de prijs! Het complex heeft de ene groene zone na de andere, met verschillende zwembaden wat er uiteraard voor zorgt dat dit één van de meest populaire vakantiebestemmingen is onder de Belgen, Nederlanders, Duitsers en Engelsen. Gesitueerd tussen de kleine Spaanse dorpjes Roldan en Balsicas, en op minder dan 20 minuten rijden van de Mar Menor stranden. Cartagena (de oudste stad van Spanje) is te bereiken op minder dan 35 minuten rijden.