Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te Condado de Alhama (Spanje)

€ 99.900

Algemeen
Prijs
:
€ 99.900
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Condado de Alhama (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
90 m²
Woongedeelte
:
73 m²
Omschrijving
Fantastische nieuwbouw appartementen in Condado de Alhama, Murcia, gelegen op loopafstand van de golf. De appartementen hebben een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers en een groot terras, waar u overdag kunt genieten van de zon en 's avonds kunt dineren met een prachtig uitzicht en een overvloed aan zonneschijn. De accommodatie heeft ook een eigen parkeerplaats. Condado de Alhama is de regio Murcia, ten zuidwesten van Spanje. Het is ongeveer 30 minuten rijden landinwaarts van Mar Menor en 20 minuten rijden van de Middellandse Zeekust in de Puerto de Mazarron. De Mar Menor is het grootste zoutmeer en wordt door een smal kanaal gescheiden van de zee.