Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Villa te Balsicas (Spanje)

€ 120.000

Algemeen
Prijs
:
€ 120.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Balsicas (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
150 m²
Woongedeelte
:
75 m²
Omschrijving
Laatste woningen beschikbaar! Gloednieuwe residentie, dicht bij het centrum en pal aan de golfbaan. Populair als tweede verblifplaats en/of vakantiewoning. Een kleine selectie van vrijstaande villa's van uitstekende kwaliteit in de urbanisatie Sierra Golf - Balsicas, Murcia Twee slaapkamers, één badkamer vrijstaande villa met open lounge/eetkamer, keuken, tuin met voor- en achter terras, solarium (37m²), kelder (90m²) met ruimte voor een extra slaapkamer of leefruimte. Verschillende modellen beschikbaar. De urbanisatie heeft ook een clubhuis en twee lokale bars. Het dorp Balsicas is slechts ongeveer 8 minuten met de auto. Balsicas is een klein stadje dicht bij de snelweg van San Javier naar Murcia. Er is een treinstation en een busdienst, waardoor het een ideale plek is om te wonen om naar andere delen van Spanje te reizen. De stad zelf heeft twee supermarkten, apotheek, slagers, visverkopers, bakkers, benzinestations en banken.