Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te Condado de Alhama (Spanje)

€ 122.500

Algemeen
Prijs
:
€ 122.500
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Condado de Alhama (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
110 m²
Woongedeelte
:
70 m²
Omschrijving
Deze nieuwe ontwikkeling is gesitueerd in Condado de Alhama, Murcia, in een luxe resort, met sportgebieden en omgeven door natuur, vlakbij alle lokale voorzieningen en in de buurt van verschillende golfbanen. Deze 8 appartementen zijn verdeeld in gelijkvloers, eerste-, tweede- en derde verdieping, met twee woningen op elk niveau en een lift om van het ene naar het andere niveau te gaan. De twee appartementen op de begane grond hebben drie slaapkamers en twee ingerichte badkamers en de overige woningen hebben twee slaapkamers en twee ingerichte badkamers. De appartementen zijn ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig uitgeruste keuken en een lichte en ruime woon/eetkamer. Er zijn verschillende gemeenschappelijke zwembaden, een parkeerplaats voor elk appartement, berging en terras met zomerkeuken. De woningen op de bovenste verdieping hebben een prive dakterras/solarium.