Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te Aguilas (Spanje)

€ 105.000

Algemeen
Prijs
:
€ 105.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Aguilas (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
91 m²
Woongedeelte
:
61 m²
Omschrijving
Deze prachtige appartementen met 2 slaapkamers, ondergrondse parkeerplaats en met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee zijn gesitueerd in Águilas, Murcia (Costa Calida) Elke woning beschikt over een ruime woonkamer + eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, airconditioning (koeling/verwarming) voorzien in het hele pand, een groot terras van 30m² met prachtig uitzicht op zee en een overdekte parkeerplaats. Prijzen zijn inclusief keukentoestellen, airconditioning (warm/koud), een nieuw meubelpakket, verlichting en rolgordijnen! Er is een gemeenschappelijke tuin + zwembad met ongelooflijk uitzicht op zee! Mis deze kans niet!