Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te San Pedro del Pinatar (Spanje)

€ 109.900

Algemeen
Prijs
:
€ 109.900
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
San Pedro del Pinatar (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
88 m²
Woongedeelte
:
62 m²
Omschrijving
Gloednieuwe appartementen met 2 (of 3 slaapkamers) in San Pedro del Pinatar, Murcia, omringd door verschillende parken en groene zones, evenals fantastische sportfaciliteiten (gemeentelijk zwembad en sportcentrum), scholen, waardoor het een bevoorrechte plek is voor gezinnen vanwege de makkelijke toegang tot allerlei voorzieningen. Dit wooncomplex in mediterrane stijl bestaat uit 66 woningen (totaal), met 33 units op de begane grond met tuin en achterterras en er zijn 33 woningen op de bovenste verdieping (duplex op twee niveaus) met grote terrassen. Het heeft ook een ondergrondse garage met 66 parkeerplaatsen, dat kan worden gebruikt als garage en berging.