Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te Calpe (Spanje)

€ 116.100

Algemeen
Prijs
:
€ 116.100
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Calpe (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
81 m²
Woongedeelte
:
65 m²
Omschrijving
Exclusieve moderne appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers in de zeer gegeerde regio van Calpe, Alicante, op slechts 750 meter van het Arenal Bol strand. Penthouses hebben een groot privé solarium met een prachtig uitzicht op de rots van Ifach! De woning beschikt over een gezellige woonkamer + eetkamer, een aparte keuken, pre-installatie voor airconditioning (koeling/verwarming) voorzien in de hele woning, intercomsysteem, èèn slaapkamer met inbouwkasten, èèn badkamer en een groot terras/balkon. Elke unit wordt afgeleverd met een toegewezen parkeerplaats + berging in de ondergrondse garage. Calpe is een uitnodiging voor je zintuigen, een genot om te vertoeven en een waar paradijs, met de Ifach-rots (332 meter hoog) die majestueus oprijst aan de kust. Deze rots is èèn van de symbolen van de Costa Blanca. Op minder dan 10 minuten van het centrum vindt u drie jachthavens (460 ligplaatsen) die u de mogelijkheid bieden om tal van activiteiten uit te voeren zoals roeien, zeilen, windsurfen...