Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Stadswoning te Torre Pacheco (Spanje)

€ 89.900

Foto 1 van 8
Algemeen
Prijs
:
€ 89.900
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Torre Pacheco (Spanje)
Woongedeelte
:
81 m²
Omschrijving
Koopje!!!!! Deze 24 moderne rijwoningen (allen met 3 slaapkamers) zijn gesitueerd in Torre Pacheco, Murcia - INCLUSIEF MEUBEL PAKKET! De woning beschikt over een gezellige woon/eetkamer met beveiligde security voordeur, volledig uitgeruste keuken (inclusief toestellen), drie slaapkamers met ingerichte kasten, twee badkamers, een privé solarium, airconditioning (koeling/verwarming) voorzien in de hele woning, binnen- en buitenverlichting. Er is een mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad om te ontspannen en om de hele dag van de zon te genieten! Dicht bij Los Alcazares, Mar Menor Golf Resort en de luchthaven van Murcia. Op minder dan 7 km van de prachtige Mar Menor stranden!