Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te San Juan de los Terreros (Spanje)

€ 109.000

Algemeen
Prijs
:
€ 109.000
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
San Juan de los Terreros (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
66 m²
Woongedeelte
:
44 m²
Omschrijving
De zee kan van jou zijn! Mis onze speciale promotie niet. Uw strandhuis volledig uitgerust met meubelpakket! Voel de warmte en welzijn van de Middellandse Zee in San Juan de los Terreros, Almeria. Hier vindt u ruime gemeenschappelijke ruimtes met veel bomen en groene tuinen, woningen met veel ruimte en een ontwerp dat het prachtige heldere Andalusische klimaat benadrukt. Zeer goed gepresenteerde woningen met een tuin voor de woningen op het gelijkvloers, en een eigen solarium voor de woningen op de bovenste verdieping, een woonkamer/eetkamer, een keuken met berging, een slaapkamer met ingerichte kasten, een badkamer, een terras, een parkeerplaats (ofwel op het domein, of in de garage) Alle woningen zijn zodanig ontworpen om te kunnen genieten van het fantastische klimaat, met grote terrassen en veranda's. De bouwspecificaties zijn allemaal van topkwaliteit en uw woning kan naar wens worden aangepast en gepersonaliseerd met een reeks aan gratis opties. Er zijn 2 grote zwembaden en meer dan 5.000m² ontspanningsruimte voor zowel kinderen als volwassenen, verwarmde whirlpools en een palapa met een bar, ontspanningszone en toiletten. De rivier doorkruist het domein met verschillende oversteekbruggetjes en geflankeerd door weelderige vegetatie en kronkelende voetpaden, een mooi gebied voor een leuke wandeling, ontspanning en plezier. De kinderen hebben twee recreatiegebieden met een grote keuze aan spelletjes, plus een zwembad met glijbanen, waterstralen en paddestoelvormige watervallen. Volwassenen kunnen genieten de gym, petanca bowling en curling. Uw huis aan het strand in de Costa Almería...