Spanje

Wil u binnenkort ook genieten van uw eigen stekje onder de Spaanse zon of wil u een opbrengsteigendom in Spanje om te verhuren? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan panden aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, zowel bij de bezichtiging van de panden als bij de afhandeling van de verkoop.  Ook verhuur van uw pand kan voorzien worden.  Meer info verkrijgbaar op kantoor.

Appartement te Jijona (Spanje)

€ 103.500

Algemeen
Prijs
:
€ 103.500
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Jijona (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
127 m²
Woongedeelte
:
110 m²
Omschrijving
Deze nieuwe appartementen zijn te vinden in de buurt van Almarx, Jijona, Alicante in een unieke natuurlijke enclave, gelegen naast de Coscò rivier, zeer dicht bij de school en Instituut. Het is een heerlijke plek om te leven, want er heerst hier een zeer ontspannen gevoel van een Spaans dorp, maar heeft wel de diensten en middelen van een grote stad. Aan de voet van de Peña Roja, wwar de stad van Jijona is gelegen, en staat bekend om zijn traditionele nougat en ijs. De woning beschikt over een ruime woon/eetkamer, een aparte keuken, vier slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers, pre-installatie van airconditioning (warm/koud) + centrale verwarming, intercom systeem en ondergrondse parkeerplaats. Het gebouw heeft een lift en een gemeenschappelijke tuin met kinderspeeltuin en zwembad + jacuzzi. In Jijona onderscheidt de landbouw zich door het oogsten van amandelen. Eèn derde van het gebied is bosbouwgebied, waar de Plantadets site een belangrijk gebied van milieubelang is. Er zijn ook veel historische bezienswaardigheden, het kasteel en toren van Grossa, en de kerk van de Maagd zijn maar enkele trekpleisters.