De Smederij

100% Verkocht

2920 KALMTHOUT-ACHTERBROEK

Types: Appartement (15)
Prachtig nieuwbouwproject van 15 appartementen in het centrum van Achterbroek met veel aandacht voor een laag energieverbruik. De afwerking is nog vrij te kiezen zodat u uw appartement volledig aan uw wensen kan aanpassen!

Nieuwbouwproject in het centrum van Achterbroek bestaande uit 15 appartementen (6 op het gelijkvloers, 6 op de 1e verdieping en 3 dakappartementen).  De appartementen beschikken allemaal over 1 of 2 slaapkamers en hebben allemaal een terras en/of tuin. De dakappartementen hebben zelfs meerdere terrassen rondom.

Bij elk appartement is een garagebox met automatische sectionaalpoort inbegrepen in de prijs en de dakappartementen hebben nog een extra autostaanplaats.

Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen voor elk appartement en de isolatie wordt zodanig voorzien dat er voldaan wordt aan de normen van een BEN-woning (bijna-energieneutraal) wat uiteraard zal resulteren in lage energiekosten.

De appartementen kunnen nog afgewerkt worden naar keuze zodat ieder een appartement heeft dat volledig aan zijn wensen voldoet!

Geen documenten